Бързи и яростни част поредна

…This is Heaven and Hell, bitchez!

И до тук нищо не ти говори за какво е настоящото четиво, нали? Ами, с няколко думи ще разкажа как видях концерта на Fury UK на 22 април в Rock Bar Fans. Заглавието вече се поизясни, скоро и първото изречение.

[lg_image folder=“2012 year/Fury UK/Fury UK/“ image=“FuryUK_01.jpg“ align=“left“ display=“thumb“]Концертът започна с около час по-късно от обявеното, но никой не протестираше. Обстановката в бара предразполагаше за кротко биропиене в очакване момчетата от Манчестър да се качат на сцената. Точно така, подгряващи нямаше, затова пък единствената група за вечерта направи доста дълъг сет. Със стъпването си на подиума фронтменът Chris Appleton ни приветства и се опита да събере петдесетината души в клуба пред него. Уви, не му се отдаде и “първият ред” си остана на метър и половина от групата. Също така отбеляза, че вижда познати лица от концерта на групата с Iced Earth миналата година – първото гостуване на Fury UK в България.

[lg_image folder=“2012 year/Fury UK/Fury UK/“ image=“FuryUK_50.jpg“ align=“right“ display=“thumb“]Шоуто откриха с „I See Red“ и доста експедитивно наковаха няколко бързи парчета. На входа бях предупреден, че когато Luke (новият басист на Iced Earth) удари баса фенерите на китайския ресторант отгоре падат. Вярвам че беше така. Въпреки това звука беше изключително добър, като освен инструментите, вокалите на по-големия брат Appleton се чуваха страхотно. От време на време момчетата ни приканваха да викаме и пляскаме, което публиката правеше с охота, а празното място пред сцената ставаше все по-малко и по-малко, докато не се озовах стъпил с единия крак на ниския подиум.

[lg_image folder=“2012 year/Fury UK/Fury UK/“ image=“FuryUK_70.jpg“ align=“left“ display=“thumb“]Сетлистът звучеше разнообразно предимно заради подредбата на песните. Всеки 3-4 бързи парчета бяха последвани от някое по-бавно, което държеше вниманието на неголямата, но отдадена публика. Чухме и дръм соло от Martin McNee. А на последното парче Chris ни демонстрира завидна бързина и акробатика по грифа на китарта си, като накрая използва бирата на човек от публиката и стойката на микрофона си, за да извлече максималното. Така неусетно чухме 15 парчета от англичаните, но нито ние искахме това да е краят, нито те. Последва страхотно изпълнение на класиката „Fear Of The Dark“, която до голяма степен изпяхме ние, публиката (дори и аз се включих, макар и не фен на Maiden). Получихме обещание за още една песен и докато се чудех какво друго Мейдънско ще ни изсвирят, бях приятно изненадан чувайки “This is Heaven and Hell!”. Мисля че е излишно да се опитвам да опиша колко силно изпълнение беше.

След края на това парче момчетата просто слязоха при публиката и не отказаха снимка и/или автограф на никого.

Е, вече се изясни и първото изречение. Малко обобщение: силно изпълнение с перфектна организация и звук, пред скромна на брой публика, но без излишни хора там.

ГАЛЕРИЯ
Fury UK
Fury UK
84 снимки
Fur-ii
Fur-ii
36 снимки

 1. #1 написан от Еди (преди 8 години)

  ЕВАЛА!!! Чак ме яд 🙁

 2. #2 написан от Gancho (преди 8 години)

  бате ако мислиш че може да пишеш статии много си се излъгал мой

  • #3 написан от vladimir (преди 8 години)

   Ех, Ганчо…

   Стоя и се чудя какво да ти отговоря…

   Отначало смятах да ти обяснявам, как не твърдя че мога да пиша статии, че това е сайт от фенове аз фенове и просто споделям гледна точка, и т.н. Имайки се предвид, обаче, че ти си просто трол/хейтър, няма да го правя.

   Наместо това ще те попитам, какво не ти хареса, за да може следващия ми материал да е още по-добър?

   По-здрав!
   Владо

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото