Новата биографична книга на RED HOT CHILI PEPPERS е на пазара

Това е вълнуващата история на неразрушимата група от Ел Ей – от техните първи дни, изпълнени с много фънк, до последвалия успех като една от най-продаваните групи на Америка. Въпреки пословичната си репутация на ексхибиционисти, наркомани и развратници в крайна сметка Red Hot Chili Peppers не спират да издават албуми, които шокират, предизвикват и интригуват феновете им.
Някъде сред лошото поведение, промените в състава на групата и експлозивните изпълнения на живо безкомпромисната музикална цялост на Chili Peppers винаги е присъствала неотлъчно като една от технитеосновни бас линии – единствената константа в една хиперактивна кариера, изпълнена с неимоверно много трагедии и възходи.
Джеф Аптър е журналист, който живее в Сидни, Австралия, и от 15 години пише за музика и поп култура. Работи в продължение на пет години като музикален редактор за австралийското издание на Rolling Stone. Негови статии се появяват и в Sydney Morning Herald, Juice, Juke, Rhythms, No Depression, West Australian, GQ, Bulletin и в още много други вестници, списания и сайтове.

Поръчайте вашия екземпляр директно от издателството, доставката ви е безплатна!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото