Нова музика от CRO-MAGS

След близо 20-годишно прекъсване американските хардкор легенди CRO-MAGS ще зарадват феновете си с нова музика. Днес Victory Records пуска на пазара мини-албум със заглавие „Don’t Give In“, съдържащ 3 чисто нови парчета. Това е първо издание за групата след излезлия през 2000 г. „Revenge“. На този адрес може да поръчате албума, ако желаете да го притежавате на 7″-ов винил. ЕР-то е налично и във всички дигитални платформи. В момента групата е в състав: Harley Flanagan – вокали/бас, Gabby Abularach – китари, Rocky George (SUICIDAL TENDENCIES, FISHBONE) – китари и Garry „G-Man“ Sullivan – барабани. Ето какво споделя Flanagan:

В края на 2018 г. влязох в студиото, за да започна работа по нов албум на CRO-MAGS. След записването на първите няколко песни, получих странно телефонно обаждане по среднощ. Оказа се, че от другата страна на телефона е Tony Brummel от Victory Records. Помислих си, че е шега, но не беше, след което подписах договори с Victory и Arising Empire (за Европа). Най-хубавото от цялата работа е, че хората от двете компании са изключителни фенове на моята музика и знаят историята на групата, а не са просто лейбъли, опитващи се да изкарат пари от нас и от жанра. Сега знам, че работя с най-добрия екип и най-добрите музиканти, за да дам началото на нова ера в историята на CRO-MAGS„.

В момента CRO-MAGS са на турне, а ето и пълният списък с датите до края на годината:

June 29 – Los Angeles, CA @ Banc Of CA Stadium (с MISFITS)

September 7 – Denver, CO @ Fiddlers Green Amphitheater (с MISFITS)
September 11 – Oakland, CA @ Oracle Arena (с MISFITS)
September 14 – Seattle, WA @ White River Amphitheater (с MISFITS)

September 27 – Essen, Germany @ Turock
September 28 – Limburg, Belgium @ Limburg Hardcore Fest
September 29 – London, UK @ Underworld
September 30 – Paris, France @ Gibus

October 1 – Stuttgart, Germany @ De Keller Klub
October 2 – Czech Republic @ Futurum
October 3 – Budapest, Hungary @ Hu Durer Kert
October 4 – Graz, Austria @ Explosiv
October 5 – Leipzig, Germany @ Naumanns
October 6 – Berlin, Germany @ Musik & Frieden
October 17 – Las Vegas, NV @ The Divebar

cro-mags2019 Траклист:

1 – Don’t Give In
2 – Drag You Under
3 – No One’s Victim

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото