Нов специален албум от MASTERPLAN догодина

В скорошно интервю, китаристът на MASTERPLAN Roland Grapow сподели, че групата отдавна се кани да запише албум с презаписани песни на HELLOWEEN от периода на неговото участие в групата. Относно плановете на бандата той коментира:

Имаме много планове за бъдещето, които започнаха може би с новия ни договор с AFM. Ситуациите стават все по-тежки, по-трудни в музикалния бизнес, а аз имах идеята да издадем нещо подобно на DVD първо преди да запишем нов албум. Сега решихме да запишем нов диск с песни от престоя ми в HELLOWEEN, от които ще избера любимите ми, а те няма да са повече от 10-12. Вече записахме барабаните и най-вероятно ще издадем албума през пролетта догодина. Мисля, че феновете ще бъдат много доволни да чуят тези парчета презаписани с гласа на Rick. Чак след това, ще обсъдим записването на чисто нов албум.

masterplanlive2014new_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото