NoxFormulae_Photo

Гръцките окултисти NOX FORMULAE се завръщат с втора творба, която ще носи заглавие „Drakon Darshan Satan“ и ще излезе на 27 март чрез Dark Descent. По-долу можете да чуете и първия сингъл.

„Червено-черният клан NOX FORMULAE се завръща с втория си звуков гримоар на Висшата Черна Магия. Спускайки се по-дълбоко в Драконовата Вселена и Сянката, настояща еманация на скритите и сравнително неизследвани области на Qlipha на Прикритите, Satariel, Archon, от които е второто лице на Луцифер, Могъщият Крал Lucifuge Rofocale.

DRAKON – DARSHAN – SATAN е музикално и лирически базирана на мъдростта на гримоара “At the Outskirts of the Shadow Current: The Dark Initiation in this lifetime” от Daemon Gharrassielh и всички онези тъмни традиции, предложени от Червения Дракон на човечеството.

DRAKON – DARSHAN – SATAN е музикален резултат от действителни преживявания, които са се случили както на физическо, така и на духовно ниво в периода 2015-2019. Съюзниците в сянка са тук, приветстващи пристигането на Noctifer!“

NoxFormulae_Cover

 

TRACKLIST:
1. Psychopath of NOX
2. Ravens of Terror
3. Eclipse of Gharrasielh
4. The Black Stone of Satan
5. The Blood Oath of Thagirion
6. The Arrival of Noctifer
7. Berzeks of OD
8. Eve of Annihilation

LINE-UP:

Wolfsbane 1.1: Guitars and Vocals
Monkshood 333: Lead Vocals
V.V.V: Bass
Mezcal: Drums and Percussion

 

 
Официални ресурси:
https://www.facebook.com/NoxFormulae
https://www.facebook.com/DarkDescentRecords
https://darkdescentrecords.bandcamp.com/album/drakon-darshan-satan