Symbol

Мистагогът се завръща и със себе си той ражда ново просвещение. Azoth, винаги променящият се Меркурий е мостът през, който невидимото и нематериалното съзнание може да бъде обгърнато и да съществува в материалното. В търсене на камъка алхимиците често са споменавали Меркурий като Argent Vive. Под този псевдоним Меркурий беше разпознат в своята металическа форма като живак. Това е обединение с мъжественото метално семе – сяра, след време коагулиращо към нова форма на метална материя, червен прах – извастният философски камък.

“Azoth” е Argent Vive на MYSTAGOS, опит за философски камък, който може да бъде чут. Непрекъснато променящ се поток от бързо към бавно темпо, от мистично към земно. Това е най-експерименталният и разнообразен запис на MYSTAGOS до момента, концентрирал десетилетия работа в един албум.

„Azoth“ на MYSTAGOS ще излезе на 31 октомври чрез BlackSeed Productions. Продуциран в Empty Hall Studio. Обложката е на Heresie Graphics. MYSTAGOS е Heolstor – всички вокали и инструменти.

За фенове на групи като Deathspell Omega, Blut Aus Nord, Cult Of Fire.

Обложка и трак лист, в който можете да чуете първия сингъл „Ritual“:
mystagos-cover
1. Adam Kadmon
2. Solve
3. Empire of Bones
4. Ritual
5. Shamdon
6. The Weight of a Burial Shroud
7. Wind of Death

Официални ресурси:

https://www.facebook.com/blackseed.prods
https://www.facebook.com/Mystagosofficial