NO MORE MANY MORE с първи концерт за годината

Bridge Bar започна годината с много добри live acoustic вечери. На 23 януари ще се включат с концерт и No more many more. Това ще бъде първият им акустичен концерт за годината, така че заповядайте да открием сезона заедно. Вход на събитието-4лв.

2014 година мога да кажа съвсем спокойно, че беше изключително успешна за ново сформиралата се група No more many more. В началото на годината групата представи видеото „Бомба на стената“, с което пусна нещо повече от бомба и песента се превърна в тотален хит.

През годината направиха и страхотни концерти сред, които беше концертът им с Everlast, на който бяха подгряваща банда. Есента донесе на групата и първото място от есенния младежки фестивал за авторска музика „Силата на рока“ 4. Малко по-късно наградата беше реализирана и така се появи видеото и песента “ По един или друг начин“.

Пожелавам и още по силна 2015 година с още повече музика!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото