NIGHTRAGE с втори сингъл от предстоящия албум

Гръцко-шведските мелодет метъл звезди NIGHTRAGE представиха втория сингъл от предстоящия си нов албум „Abyss Rising“. „Falsifying Life“ е среднотемпова композиция, в която се разказва за това как хората отказват да живеят истинския си живот. Всички сме свързани със социалните мрежи и случващото се там и пренебрегваме собствената си житейска ситуация. Парчето е на разположение чрез Despotz Records и може да го чуете по-долу. 

През 2021 г. NIGHTRAGE се завръщат с финалната част от албумната им трилогия. Началото е дадено с „The Venomous“, след това историята е продължена с „Wolf To Man“ и завършва с предстоящия „Abyss Rising“. Творбата е смесена и мастерирана от Fredrik Nordstrom в Studio Fredman (ARCHITECTS, IN FLAMES, OPETH) и трябва да се появи на пазара през есента на тази година. 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото