Nick Mason’s Saucerful Of Secrets с концерт в София

nick mason saucerfulОще един от легендарните членове на PINK FLOYD ще можем да видим у нас. Барабанистът Nick Mason и неговия Saucerful Of Secrets, който основа през 2018 година, ще гостуват у нас на 20 юни, тази година. Мястото на събитието е Националния Дворец на Куртурата, а допълнителни подробности очакваме от българските промоутъри.

Групата има няколко живи участия, в които изпълнява ранни материали на PINK FLOYD  и се състои от музикантите:

 

 • Nick Mason
 • Dom Beken
 • Lee Harris
 • Gary Kemp
 • Guy Pratt

 

 

Ъпдейт:

20 юни (събота) 2020, 20:00ч. «Зала 1, НДК»

 

Nick Mason е световно признат рок музикант, известен като основател и барабанист на легендарната британска банда Pink Floyd. Той е барабанистът във всички албуми на Pink Floyd, и е единственият член на групата, който е в нея от самото начало и е имал възможността да проследи всички фази от нейното развитие.

Nick Mason получава отличието „Prog God” на списание Prog на престижните награди за Прогресивна музика в Шекспировия театър „Глобус“. Носители на наградата са артисти като Peter Gabriel, Tony Banks, Jon Anderson, Rick Wakeman, Ian Anderson, Carl Palmer и Steve Howe.

През 2018 година Nick Mason сформира бандата Nick Mason’s Saucerful of Secrets, заедно с басиста на Pink Floyd Guy Pratt, китаристите Gary Kemp от Spandau Ballet и Lee Harris от Blockheads, и Dom Beken от The Orb на клавишни.

Концепцията на групата е да изпълнява музика от ранните години на Pink Floyd. Nick Mason казва, че това не е трибют формация, а музиканти, които се опитват да уловят и пресъздадат духа на ранната ера на Pink Floyd.

Концертите на Nick Mason’s Saucerful of Secrets са определяни като „едно от най-необикновените и вдъхновяващи шоута, припомнящи колко специална и гениална група са Pink Floyd…Ако сте фенове на Pink Floyd, това е концерт, който не трябва да пропускате!“ (Майкъл Ханн, Financial Times)

Турнето на Nick Mason’s Saucerful of Secrets, ще бъде посветено на музиката на Pink Floyd в периода между 1967 и 1972 година. Групата, разпродала зали по целия свят, ще направи голяма европейска обиколка през 2020, включваща десетки държави.

Рок легендата Nick Mason, заедно със своята банда Nick Mason’s Saucerful of Secrets ще посети България на 20 юни 2020 година, и българските почитатели ще имат изключителната възможност да чуят на живо най-големите хитове от ранното творчество на Pink Floyd, както и техни песни, които никога не са изпълнявани пред публика.

БИЛЕТИ Билетите за концерта на Nick Mason’s Saucerful of Secrets са на цени от 35 до 100 лева

и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА: 21 февруари (петък) 2020г. в 10:00ч.

 

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

  Хайде Борисова….ето нещо за вас…ще се изкефиш максимално и ще си прекараш ВЕЛИКО…Марш с Цецка на този концерт…Експертно ми е да ВИ пожелая палави моменти и срамни спомени на този концерт-театър…

 2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

  ….под срамни имам предвид,че може с някой големец да си размените я флуиди,я нещо като…хм…..я пък да имам чурулик,чурулик….

 3. #3 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

  …да имаш де…ВИЕ…

 4. #4 написан от Rockfan (преди 4 години)

  СТРАХОТНО!!! Очаквам шоуто с нетърпение!!!!!

 5. #5 написан от ... (преди 4 години)

  ..one of these days….

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото