NEW YEARS DAY се завръщат с нов албум

В интервю за Rock Sound вокалистката на NEW YEARS DAYAsh Costello сподели, че групата работи по нов албум. Записът е наполовина завършен, но музикантите не мислят да бързат с издаването му. Бандата наскоро пусна и музикално видео към песента „Hurts Like Hell“, която е много малка част от това, което могат да очакват почитателите в бъдеще. Относно новото парче Costello коментира:

„Hurts Like Hell“ може да изглежда като песен за връзка на повърхността, като в известен смисъл предполагам, че е така.
Докато се чудех как да продължа да преследвам страстта си повреме на пандемията, осъзнах, че хаосът е моето място. Ще се изправя пред всяко препядствие, дори и да изглеждам като луд човек, за да го изпитам.
Eleanor Roosevelt е казала, че всички познаваме хора, които толкова се страхуват от болката, че се затварят в себе си и се свиват, докато животът стане просто нeпоносим. Превръщането на болката в прогрес и трагедията в триумф е особено удовлетворяваща победа. Както се казва, нищо, което си струва да имаш, не идва лесно. Точно това „Hurts Like Hell“ значи за мен. Песента е посветена на приемането и отпразнуването на моята връзка с хаоса.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото