”Nephente Talks” на живо в Metal Hangar 18

В тези времена на изолация и рестрикции ъндърграунд сцената пострада най-много. Шведският екстремен музикант Johan „Nephente“ (NETHERBIRD, RIKET) реши да бори скуката като започна поредица от живи предавания, в които кани като гости музиканти от скандинавската екстремна сцена. В активен чат в реално време феновете могат да се включат с въпроси към гостите и Johan. До момента предаванията се случваха само на страницата на NETHERBIRD и Nephente.

Планувано е по една медия от няколко държави да получи правата за излъчване на директния лайв стрийм. В плануван кръстосан стрийм на ”Nephente Talks” първи ще се включат Metal Hangar 18 и една шведска медия. Така, че следете страницата ни във Фейсбук ако искате да се включите. Първото комбинирано излъчване ще се случи на 24 август, тъй като нещата още са в тестов период. До тогава можете да следите другите излъчвания, за които ще ви информираме периодично.

До сега Johan е разговарял с Jacob (Månegarm, Angrepp), Stark (Mephorash), Heljarmadr (Grá, Dark Funeral), Johan (Tiamat) и още много. Всички можете да видите на тази страница.

Днешният гост ще е D.G. от Misþyrming. Официалната страница на събитието е:

https://www.facebook.com/events/308598996977511/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото