NEOZBILJNI PESIMISTI за първи път на родна земя

Neozbiljni Pesimisti PosterThirteen Gigs & Events и Live & Loud Club представят:

NEOZBILJNI PESIMISTI  (Vojvodina) ANTI GLOBAL ETHNO PUNK.

За първи път на българска сцена гостува една от най-търсените банди на новата сръбска рок сцена. Събитието е част от турнето по представянето на третия албум на групата, който се очаква да излезе дни преди гостуването у нас. Групата е една от най-интересните и популярни в страните от бивша Югославия. Били са специални гости на концерта по случай стотният брой на небезизвестното предаване „Груванье“. Зад гърба си имат голям брой участия на фестивали в Словения (Целье, Марибор), Хърватска, Босна (Горажде и Градишка), както и EXIT (Нови Сад) и Rhythm of Europe (Нови Сад). Успешни клубни турнета във Франция, Швейцария и Полша.

За повдигането на градусите преди „Оптимистите“, ще се погрижат момчетата от една от най-енергичните и весели банди на българската сцена, софийските ска-кор-фънк бандити Toy Letters.

19 Март 2016 г. (събота)
Отваряне: 20:30 ч.
Начало: 21:30 ч.
Билети: https://www.ticketlogic.bg/neozbiljni-pesimisti-nonserious-pesimists-toy-letters/28078
Промо цена до 15.02.2016 г. – 10 лв.
Стандартна цена от 16.02.2016г. – 15 лв.
На входа в деня на концерта – 20 лв.
Билетите са ограничени до 200.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото