NEGATIVE CORE PROJECT с първо официално видео

снимка: Ioana Rotundu

Румънците Negative CORE Project с гордост обявяват своя първи видеоклип, който ще бъде споделен в мрежата на 5-ти октомври. Групата ще има релийз шоу в Букурещ на 4-ти, където “Psalm Of Mockery” ще има своята премиера.

Вокалистът Filip “Flip” Brunet споделя:

По-дълго е от 7 минути, които са резултат на много усилия от доста хора, някои от тях близки приятели, други – приятели на наши такива. Беше доста трудно да изберем песен за видеото, но се спряхме на една съдържаща повечето елементи, които комбинираме в музиката си, и една по-„софт”, подходяща за масовата публика.

От друга страна, предстои да издадем албум през ноември и се надяваме да ви видим отново в София, както и в други градове из България до края на идната пролет.

По-рано днес пък стана ясно, че нашенците Eufobia ще гостуват в Румъния през октомври за два съвместни концерта с приятелите си от Negative CORE Project.

Преди официалното излизане на клипа към “Psalm Of Mockery”, от бандата предоставят трейлър към предстоящото видео и приканват всички да дадат своите коментари.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото