NASTY са хедлайнер на HARDCORE X-MASS 2023

Европейската бийтдаун хардкор метъл сензация NASTY са големия хедлайнер на Hardcore X-Mass 2023.

Екстремистите NASTY се завръщат в София за едно специално шоу, като част и основен акцент в програмата на тазгодишното издание на фестивала. Последните няколко години NASTY тотално затвърдиха позицията си на една от най-успешните и големи банди от световната хардкор сцена, а и много отвъд нея. Тази година е много важна за тях, защото само преди месец, групата издаде и нов дългосвирещ албум: “Heartbreak Criminals” – това е и основния повод за предстоящото им Европейско турне, което стартира на 3 ноември в Германия.
Датата 16-ти декември в България на Hardcore X-Mass, ще е последното появяване на живо за NASTY през 2023-та и ще своеобразен гранд-финал за тази концертна година.

В следващите дни и седмици ще бъдат обявени всички останали 19 банди от програмата на двудневния HARDCORE X-MASS 2023.

Предварителната продажба на билети вече тече онлайн с пълна сила в мрежата на Bilet.bg

Линк към билетите: https://bilet.bg/bg/cart/hardcore-x-mass-2023-4433-4433

За повече информация и новини относно събитието ви препоръчваме да следите официалните канали в социалните мрежи на организатора, както и онлайн събитието:

Facebook – https://www.facebook.com/141hardcore

Instagram – https://www.instagram.com/141hardcore/

Официално събитие във Facebook – https://fb.me/e/uoy1gwwXh

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото