Напусна ни Tom Richardsen „Jerv“ /RAGNAROK/

jervragnarokНа официалната страница на норвежката блек метъл група RAGNAROK беше публикувано писмо, подписано от лидера John Thomas /Jontho/. Ето и съдържанието му:

„С много мъка и разбито сърце, че трябва да информирам всички наши фенове, че Tom Richardsen „Jerv“, съосновател на Ragnarok си отиде на 29.04.2017.

Той беше убит в автомобилен инцидент в ранните часове на 29 април 2017 само на 40 години.

Обещах на Tom , когато той напусна групата през 2005, че ще запазя пламъка жив и ще продължа това, което започнахме през август 1994. Но никога не ми е минавало през ума, че един ден бих писал подобно изявление и ще чувствам мъката, която изпитвам сега.

Защото днес на 12 май 2017 всички ние си взехме сбогом с него по време на красиво и невероятно трогателно погребение тук в Sarpsborg.

От името на неговото семейство, от мое име и това на Ragnarok, бих искал да благодаря на всички вас от дъното на сърцето си за вашата подрепа през всички тези години.

Дано почиваш в мир, мой паднал братко. Твоето наследство ще живее вечно чрез мен и музиката на RAGNAROK!

John Thomas /Jontho/ 12 май 2017″

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото