Официално афтърпарти и подробности за концерта на HED P.E.

Fyeld записват концертно видео

Остава един ден до пристигането на (hed) P.E. в България. Концертът на калифорнийците е на 5-ти април, този четвъртък. Групата ще бъде за първи път у нас по покана на Строежа, а мястото на провеждане е Парти център 4КМ.

В четвъртък вратите на Парти центъра ще отворят в 20:30. Началото на концерта ще даде българската група Fyeld от 21:00 ч. Хубаво е да се има предвид точния час, тъй като Fyeld възнамеряват да направят видео запис на изпълнението си, с няколко камери, а шоуто им със сигурност ще бъде на ниво.

В 22:00 идва ред на самите Hed Planet Earth. Във интервю, съвсем наскоро дадено за организаторите, фронтменът на групата Джаред Гомес споделя вълвението си от срещата с българските фенове. Както знаете, официално тяхното турне приключва днес в Санкт Петербург, а датата в България е добавена като ексклузивна. След края на концерта на 4КМ събитията се местят в Строежа, където е предвидено официално афтър-парти, по повод което вокалистът споделя:

Всъщност след всяко шоу прекарвам малко време на мърча. Така че всеки, който иска да ме види, може да ме намери да продавам тениски. А колкото до партито, шансът да се видим там е доста голям.

Билети за концерта на (hed) P.E. все още можете да намерите в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и на място. Каси – Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото