NANOWAR OF STEEL подписват с Napalm Records

NANOWAR OF STEEL norwМомчетата от пародийната метъл банда NANOWAR OF STEEL подписаха договор с Napalm Records. Уникалното им чувство за хумор и необичайното смесване на наглед несъвместими стилове доведе до четири албума. Но гениалността им в пълнота изплува на бял свят едва това лято – италианското слънце срещна мрака на норвежката зима. Последната им песен „Norwegian Reggaeton“ съчетава добре познатите клишета от блек метъла и регетона и след четири дългосвирещи албума това е било нещото, което е натежало да си намерят голям издател.

И коментар на самата група за договора:
„Горди сме да покажем на света, че ние не сме просто групичка неадекватни клоуни! Не, ние сме групичка неадекватни клоуни, но с умения за писане на текстове и музика, които да ни позволят да сключим договор с истинска компания.
За пръв път в нашата над 15 годишна кариера тази сделка ще ни позволи да докажем на всички хора, че идиотията не познава граници. Благодарим ви Napalm Records, че повярвахте в нас и специалния ни размит между всякакви видове метъл стил.“

Сделката с Napalm Records ще доведе и до първи винил на бандата – очаквайте на 22 ноември мини плоча с песните „Norwegian Reggaeton“ и „Bestie di Seitan“, а на 30 ноември очакваме групата в Микстейп 5 като част от турнето им European Reggaeton.
А от българска страна специални гости на събитието са Контрол и Акащи Джуджета.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото