NAMELESS DAY RITUAL за трудните уроци – интервю с PartyTr1p Br0s

Nameless Day Ritual-bandМиналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Nameless Day Ritual. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.
Целта на съвместната инициатива на Фрактура и PartyTr1p Br0s е да запознае публиката с изпълнителите, които творят на българската алтернативна и рок сцена. Акцентът в интервютата е върху личността, светогледа и размислите на дадения артист. Интервютата в предаването „Фрактура“ се излъчват по телевизия Diema всяка седмица в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.
PartyTr1p Br0s цели подпомагане и популяризиране на родни изпълнители, и e част от компанията за международен аутсорсинг на видео и аудио продукции Brain Stock Footage House. Абонирайте се за канала на PartyTr1p Br0s в Youtube и харесайте страницата във Facebook, за да научавате последните новини.

 

 

 1. #1 написан от Готмие (преди 4 години)

  Адски отвратително интервю.

 2. #2 написан от Ronnie (преди 4 години)

  Истинско мъчение за слушателите! Не са си направили добра реклама с това интервю!

 3. #3 написан от Unfortune (преди 4 години)

  Очевидно е – двамата коментирали преди мен са глухи , глупави и комплексирани хора….. Бандата е супер яка, а интервюто е свежо и различно . Явно трябва да ви разправят, че всички сте метъл братя и голямо семейство, за да харесате бандата.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото