NAMELESS DAY RITUAL с видео и информация за предстоящия им албум

Nameless Day RitualТри дни преди официалното излизане на дългоочаквания дебют на NAMELESS DAY RITUAL “Birth”, групата пуска официално лирик-видео на песента “I”. Премиерата на клипа се случи на сайта на немското списание “Sonic Seducer”, а вече може да се гледа и в YouTube канала на NDR. Създател на клипа е Даниел Иванов, познат ни още от експерименталните проекти HEPTAGRAM и CLIMATE.

Напомняме, че “Birth” излиза на 19-и февруари 2016 г. през немския лейбъл SAOL, собственост на една от най-големите промо-агенции в света на рока и метъла – CMM GmbH. Дебютът на NAMELESS DAY RITUAL ще бъде достъпен на всички популярни онлайн платформи. Албумът ще може да се слуша предпремиерно ексклузивно на сайта на списание RockHard Germany (www.rockhard.de) от 12:00 ч. българско време на 17-и февруари в продължение на няколко дни.

 

Групата ще представи “Birth” с два концерта:

София, 25-и февруари, клуб “Terminal 1”

Пловдив, 27-и февруари, клуб “Библиотеката”

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото