НА КОРИЦАТА СА METALLICA

Брой 107

Брой 107

 

През юли се навършиха 30 години от дебюта на някогашните младежи, зовящи себе си Metallica. 30 години по късно, през септември, излезе и Through The Never3D филма на вече най-голямата метъл банда на планетата. Надали се нуждаем от повече поводи, за да сложим Metallica на поредната ни корица. Освен върху историята около създаването на най-великия метъл дебют и 3D филма, ще се съсредоточим и върху фигурата на Cliff Burton – с цялото ни преклонение, но без митовете и легендите. Покрай такава годишнина нямаше как да минем и без класация – Топ 30 на дебютите в метъла. Класация, в която всички са победители. И така, дами и господа, времето настъпи – Kill Em All!

 

Още в броя

FROM THE UNDERGROUND AND BELOW

Мястото, където мракът поглъща светлината завинаги. Мястото, където по-страхливите или просто неопитните не трябва да стъпват. Място за самотници, неразбрани гении и социопати. Мястото, където споменаването на думите „мейджър” и „Билборд” се наказва със смърт. Мястото на тези, които никога не ще се къпят в слава и пари – тяхната съдба и проклятие…  В този брой TWILIGHT OF THE GODS, PROTECTOR, EMPYRIUM, REPULSION, BLOOD RED THRONE

 

Както и SOULFLY, RUSH, DEATH ANGEL, A DAY TO REMEMBER, AYREON, TOUCHE AMORE, GWAR, KATAKLYSM, THE REVOLUTION CONTINUES, THE SAFETY FIRE, BRUTAL ASSAULT (ЧАСТ 2)

Рубрики

           Скенер – BLEEDING THROUGH

Историята на една обложкаMETALLICA – KILL ‘EM ALL

Историята на един класически албум – DIAMOND HEAD LIGHTNING TO THE NATIONS

Произведено в България – DAILY NOISE CLUB, CORECOM, W.O.P.S.

KamenitzaLiveALAN PARSONS PROJECT, PAUL DI’ANNO, DOG EAT DOG, ORPHANED LAND

MacabraТъмно Про-Рок пространство, посветено на хорър жанра и контракултурата.

Addicted To – рубрика, посветена на хобита, мании, увлечения и други страсти, от които страдат музикантите. Ред е да представим STEVE VAIи неговата страст към пчелите.

Born To Be Wild – най-забавните (и брутални) случаи на музиканти, които бият или биват набити от собствените си фенове.

Плакатите

LEMMY от MOTORHEADи една от най-емблематичните и зловещи обложкитази на едноименния албум наBLACK SABBATH.

Както винаги много новини, ревюта, предстоящи албуми…