OtherSideСпециални интервюта с Jorn Lande (JORN) и Andy Cairns (THERAPY?). Разговор с Fernanda Lira от NERVOSA по повод концертите на бразилската банда в България. Представяне на дебюта на JEREMY? „Jeremy“, както и участието на групата като съпорт на QUEEN + Adam Lambert – разговор с вокалиста Ерсин Мустафов. Христо Велев за дебюта на HEREANDNOW – „Flipside Story“. Димитър Райков („DIY Conspiracy“) за „Anti-Sausage Wubble-Dub“ в София на 22 юни в София и концерта на Flo Chmod и MOHAWK на 24 юни във Варна.

В предаването ще звучи музика на: IRON MAIDEN, SAXON, Steve Vai, ELUVEITIE, DEKADENT, TIDES FROM NEBULA, MENTAL ARCHITECTS, AUDREY HORNE и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.