OtherSideСпециално интервю с Chris Broderick (ACT OF DEFIANCE, екс-MEGADETH). Разговор с Милена Славова по повод концерта, с който на 26 май ще бъде отбелязана 30-годишнината й на сцена. Руслан Русев („Wrong Fest“) за концерта на TUBER и ТДК на 21 май в София. Васил Василев за „Endurer“ – сплит на 8M/S и AS ORCHIDS WITHER. Николай Стоичков за дебюта на TEARS IN MY BLOOD „Fighting Myself“. Жо Василев за клубното турне на KHANЪ. Представяне на дебютния сборник с разкази на Боряна Петранова „Лекарство за удавник“. Албена Цолова – „Бета“ (магазин „Яко“, София) и Ясен Вакашински с репортажи от концертите на JUCIFER, HAGGARD, ROTTING CHRIST, както и пре-партито за фестивала „Autumn Souls Of Sofia 2016“. Гост в студиото Явор Цанев („Gaiana Book & Art Studio“), който ще представи първия сборник в историята на хорър-клуб „Lazarus“ – „Писъци“ (Колекция „Дракус“ №13).

Слушател на „От другата страна“ ще спечели първия сборник в историята на хорър-клуб „Lazarus“ – „Писъци“, предоставен от „Gaiana Book & Art Studio“.

В предаването ще звучи музика на: IRON MAIDEN, NIGHTWISH, MOONSPELL, MISFITS, EXPIRE, DREAM EVIL, DEVILDRIVER, F.B.I., OFFICIUM TRISTE и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.