На 14 ноември в „От другата страна“ по радио Варна

OtherSideСпециално интервю с John Mortimer (HOLOCAUST). Николо Коцев (КИКИМОРА, BRAZEN ABBOT) за световната премиера на рок-операта „Nostradamus“ на 18 и 19 ноември в Русе. Разговор с Denis „Sasquatch“ Barthe от AGGRESSION. Гани Куршумов („M.E. Music“) с последни новини за концерта на Max и Igor Cavalera в София на 15 ноември, част от турнето „Return to Roots“. Иван Шопов (COOH, БALKANSKY) за съвместния проект със SMALLMAN „Inner Oceans“ EP и представянето му в София на 17 ноември. Станко Томов за новия албум на BRIGHT SIGHT „Остани жив в очите на умората“ и промоцията му на 19 ноември в София. Владимир Лалов за съвместното турне на COMASUMMER и гърците NERRVES. Атанас Димитров – „Saxon“ („ICreative Events“) за „Thrashing Mania XXI“ с групите AGGRESSION и HATEFUL AGONY на 16 ноември в София и концерта на HOLOCAUST и AN THEOS на 19 ноември в столицата. В „Мазето на Вакашински“ – Ясен Вакашински и „Black Art“ („Autumn Souls Of Sofia“) представят фестивала „November’s Doom Days 2016“ (25-26 ноември) – част втора.

Слушател на „От другата страна“ ще може да спечели покана за фестивала „November’s Doom Days 2016“ (25-26 ноември), предоставена от „Autumn Souls Of Sofia“.

В предаването ще звучи музика на: MADBALL, Glenn Hughes, DISTURBED, KOSHEEN, IMMENSITY, OBSIDIAN SEA, FADING BLISS, AUGUST BURNS RED, VANHELGA и др.

Повторение на „От другата страна“ очаквайте всеки четвъртък от 0:30 часа.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.