angelska strastДебютният роман на Светослав ДимитровАнгелска страст” потапя читателите в света на музикантите от Angel’s lust – творци с богато въображение, амбицирани да продължат делото на своите музикални идоли и да придобият световна слава. Романът представлява интересен коктейл, обвързващ разказите на петима музиканта. Това не е просто книга за секс, наркотици и rock n roll, а за музиката като религия, пътеводител и пряк път към щастието. За турнета и душевни пътувания, напоени с уиски, похот и неразумни експерименти. За спасението, което е в изцеляващата сила на музиката и в търсенето на смисъла. Роман за мечтите, бунта, свободата, и младостта.

Написана в духа на музикалната биография, с множество мелодични препратки, тук всеки може да потъне в една фантазия, далеч от клишетата. Между историите на музикантите е поместена и тази на тяхната група Angel’s lust. История за живота и израстването, където музикантите търсят различни начини за вдъхновение в упоритостта си да изразят творчеството вътре в самите тях.

 

За автора:

Светослав Димитров е инженер по професия, но музикант по призвание и творец по душа. Не понася бездействието и това го води до най-разнообразни занимания – танци, актьорско майсторство, планинарство, фотография, огнени изкуства, но най-вече музика. Той пише и изпълнява песните си на различни инструменти. Като чaст от блус и рок банди трупа истории още в гимназията, с част от които ни запознава в настоящата книга.

 

„Аз не съм нито един от героите си, но също така съм във всеки един от тях. Романът може да се чете и като сборник с отделни разкази, но връзката между тях е много дълбока. Нейното изследване е изключително и чувствено приключение-предизвикателство, на което са поканени всички меломани”, казва авторът.

 

Повече информация и подробности за автора и книгата: https://www.facebook.com/pjimmybg

С автора може да се свържете и на svetko.jimmy@gmail.com и 0884 906 168

Издава: Фондация „Буквите“

 

Представянето ще бъде на 17 декември 2017 в Tab 12 Blues Bar от 17:00 ч.