Music Daze започва в петък

Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив, защото в града на тепетата стартира Music Daze – първият летен фестивал в България за 2021 година! Очакват се весели компании и фенове от цяла България, които идват в града за да изживеят дългоочакваната емоция от фестивална еуфория и музика на живо и да се потопят в любимата атмосфера на Пловдив!

 • Най-важната новина за всички е – времето в Пловдив е слънчево и топло! Прогнозните температури за фестивалните дни са между 25 и 27 градуса, дъжд няма да вали, очаква ни супер уикенд!
 • Съвсем на финалната права, в програмата на MUSIC DAZE се включва и A.L.E.K.S., той ще открие програмата на 12 юни 2021, събота. L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си проект „Late Night Thoughts“, както и няколко неиздадени парчета.
 • Ето го и пълният график на фестивала по часове
  11
  юни 2021, петък
  30 часа – отваряне на врати
  17.00 часа – K.LINA
  18.00 часа – Stop The Schizo
  19.30 часа – Nouvelle Vague
  21.30 часа – DJ Burak Yeter

  12 юни 2021, събота
  16.30 часа – отваряне на врати
  17.00 часа – A.L.E.K.S
  18.00 часа – Krekhaus
  19.30 часа – Me and My Devil
  21.00 часа – Dub FX feat. Mr Woodnote

  13 юни 2021, неделя
  16.30 часа – отваряне на врати
  17.00 часа – Le’Push
  18.00 часа – Innerglow
  19.30 часа – Керана и космонавтите
  21.00 часа – Ицо Хазарата и Ъпсурт, DJ Cass, Мария Драгнева и балет „Нова“

 • Важна информация за билетите.
  Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив, площад „Стефан Стамболов“ N 1) – работи и продава билети всеки ден до 18.00 часа;

  – касите на хълм Бунарджика отварят всеки фестивален ден в 16.00 часа. На Music Daze схемата, която изпращаме сме посочили точното мястото на всяка една от тях.

  – организаторите съветват – за да се избегнат максимално тапи по алеите към връх Бунарджика, използвайте опцията за онлайн купуване на билети print@home – не е необходимо да ги разпечатвате, ще могат да се чекират директно през телефон! Купете от този линк
  https://www.eventim.bg/bg/bileti/music-daze-festival-plovdiv-hlm-bunardzhik-561933/event.html?fbclid=IwAR34bTx0kCn5IT4_hIGjgUGxV0Zb4G9xKweKqGwaMjUyqhKhJk4H_UWxzsA

 • Важна информация за достъпа до фестивала
  Music Daze ще се проведе на самият връх на хълм Бунарджика. Прилагаме схема на фестивала и входовете за достъп. До тях се стига от пловдивския булевард „Руски“. Достъпа до фестивалната зона ще е само пешеходен, коли няма да се допускат. Полиция ще регулира движението още преди тепето, така че да не стават тапи и задръствания.
 • От мерки за сигурност, в зоната на фестивала няма да се допускат зрители с бутилки, остри предмети и оръжие. В зоната на Music Daze плащането на билети, храна и напитки ще става само в брой.
 • Деца до 9 години ще се допускат без билет, но трябва да се представи попълнена декларация за придружител, можете да се изтегли от този линк:
 • https://dox.abv.bg/download?id=269348175d
  Ще бъде предоставяна и на място, но това ще забави достъпа.

Билети:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/music-daze-festival-plovdiv-hlm-bunardzhik-561933/event.html

Music Daze се организира от Blue Hills Events – https://www.facebook.com/bluehillsevents/

Проектът е част от официалната програма на Пловдив –
Европейска столица на културата.

 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото