MUSE – Live At Rome Olympic Stadium излиза на DVD и Blu Ray

След като филмът към един от най-добрите лайфове на рок алтернативната група Muse обиколи световните кина в специални прожекции този месец, е ред и на новината, че предстои неговото издаване на DVD/Blu Ray. На 2-ри декември “Muse – Live At Rome Olympic Stadium” ще бъде на пазара във вариантите: CD/DVD, CD/Blu Ray и дигитален формат. Предварително той може да бъде гледан днес, 7-ми ноември, на ексклузивната прожекция в кина Арена.

Концертът на Muse на Стадио Олимпико в Рим е заснет на 6-ти юли 2013-та година в присъствието на повече от 60 000 фена. Той показва една паметна вечер от столицата на Италия и изважда на преден план най-екстравагантните декори и впечатляваща сцена, построявани някога за концерт на Muse. Тримата приятели от училище от Девън въвличат публиката в хипнотизиращо приключение с пиротехника, широки екрани и трупа актьори, които съпътстват изпълненията на 20 парчета, миксирани в невероятен съраунд саунд, сред които хитове от последния албум на групата “The 2nd Law” и класическите “Uprising”, “Supermassive Black Hole”, “Time Is Running Out”, “Starlight” и “Plug-In Baby“.

CD/DVD и CD/Blu Ray “Muse – Live At Rome Olympic Stadium” ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

CD/DVD, CD/Blu Ray “Muse – Live At Rome Olympic Stadium” track listing:
CD
1. Supremacy
2. Panic Station
3. Resistance
4. Hysteria
5. Animals
6. Knights Of Cydonia
7. Explorers
8. Follow Me
9. Madness
10. Guiding Light
11. Supermassive Black Hole
12. Uprising
13. Starlight
DVD
1. Intro
2. Supremacy
3. Panic Station
4. Plug In Baby
5. Resistance
6. Animals
7. Knights of Cydonia
8. Explorers
9. Hysteria
10. Feeling Good
11. Follow Me
12. Madness
13. Time is Running Out
14. Guiding Light
15. Undisclosed Desires
16. Supermassive Black Hole
17. Survival
18. The 2nd Law: Isolated System
19. Uprising
20.  Starlight
Extras:
1. Stockholm Syndrome (Las Vagas)
2. Unsustainable (Las Vagas)
3. Liquid State (Dallas)
4. The Road (The Film)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото