MUSE избират новото си видео с конкурс

Muse, една от най-успешните и обичани банда в Обединеното кралство, въвлече феновете си в създаването на музикалното видео към новия си сингъл Animals, включен в техния шести студиен албум The 2nd Law.

От огромния брой предложени клипчета, събрани след обявяването на конкурса през декември миналата година, групата се е спряла на 5 фаворита, които ще бъдат представяни поетапно на страницата на групата. Първото предложение, което е вече факт и е на участник от Испания, може да бъде гледано на този адрес, както и по-долу.

След като всичките пет клипчета бъдат разкрити, ще стартира и гласуването във Фейсбук. Режисьорът победител не само, че ще спечели награда от 3000 лири, но ще може да види своето видео онлайн на сайта на Muse, на официалния канал на бандата в Youtube, а освен това ще получи и покана за един от концертите от турнето на групата през лятото, по време на което ще бъде излъчен създаденият от него клип към Animals.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото