MUSE държат рекорд с парчето „Madness“

„Madness„, първия официален сингъл от актуалния албум на Muse, “The 2nd Law”, вече държи рекорда за най-голям брой седмици, прекарани на първата позиция в Alternative чарта на Billboard за всички времена. Парчето е цели 19 седмици на #1!!!

Песента продължава да постига невероятни успехи и в Top 40 radio – тя вече е най-големият радио хит на бандата в Щатите. Освен това “Madness” е сертифицирана с платина в Канада, а албумът “The 2nd Law” също гони платинен статут.

Muse ще направят зрелищно лайв изпълнение на новия си сингъл “Supremacy”, със специално участие на хор и оркестър, следващата седмица на церемонията по раздаването на наградите Brit, която ще се състои на 20 февруари. За престижните отличия Muse са номинирани в две категории –  за “Най-добра британска група” и “Най-добро лайв изпълнение”.

Същевременно предстоящото шоу на бандата в Shepherd’s Bush Empire в помощ на организацията War Child ще може да бъде гледано лайв в YouTube (youtube.com/warchildmuse)! То ще започне в 23:30 наше време в понеделник, 18 февруари. Трейлърът може да бъде видян тук:

Албумът “The 2nd Law” на Muse e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото