Mørke с нова комбинация от готик и дуум метъл

FB_IMG_1567422183607

Целта на бившият член на THE SINS OF THY BELOVEDStig Johansen, и съпругата му Susanne Dahle Johansen е да върнат класическия за деветдесетте готически метъл обратно към живота. Какво ще каже това? Това значи, че готик метълът ще се срещне с дуум метъла, за да образува един нов, или пък е по-правилно да кажа стар, дълбок и мрачен образ на готическата музиката. Двамата обединиха сили в създадената през 2017 година банда Mørke. И ето как започвам да си мисля, че Норвегия не е единствено родината на най-качествения блек метъл, а и на една от най-добрите вариации на готическия. И за какво беше всичко това? Просто исках да ви въведа в стила на бандата, преди да ви съобщя новината за новия им албум.
Новото им творение „Melancholia“ вече е факт. Това е вторият албум на дуото, който излезе съвсем скоро. За да се уверите сами за какво става дума, по-долу може да намерите списъка с песни и видеото към първата песен от записа – „Your Mortality“. Ако ви хареса песента, съвсем спокойно може да намерите целия албум в Spotify.

Списък с песни:FB_IMG_1567422195265
„The Evil of Mankind“
„From Dusk to Ashes“
„Macabre“
„The Autumn Bride“
„Your Mortality“
„Sanatorium“
„Malleus Maleficarum“
„Det Svarte Slør“
„The Veiled Secret“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото