Move your fuckin brain fest 2019 posterMove Your Fucking Brain Extreme Fest 2019 е фестивал с вход свободен, който ще се състои на 13 юли в Барселона, Испания.
Събитието се организира от „MetalDefenders“ и ще се проведе на Death Field (Avinguda de Collserola s/n, Molins de Rei, Barcelona). Програмата стартира в 16:00 ч. на 13 юли и свършва няколко часа след полунощ.
Бандите, които ще свирят са: блек екстремистите от Финландия IMPALED NAZARENE, all-star олдскуул детаджиите GRUESOME, GORGASM, CENOTAPH, BLASPHEMER, ABNORMALITY, SACRED SIN, TEETHING, BARBARIAN SWORDS и A TOMBA OBERTA.
Фейсбук ивент
Ако пък решите да удължите престоя си, имайте предвид, че Behemoth са част от програмата на големия миш-маш фест Doctor’s Music Fest, който върви в Барселона по същото това време, със сет на 12 юли, а Opeth, Tesseract и Hawkwind на 14-ти. Там обаче дневният пропуск е на цена от 62 евро.
До дестинация гореща Испания от България вече пътуват няколко нискобюджетни авиокомпании така че не му мислете много-просто размърдайте мозъчните клетки.