MOONSPELL преиздават „The Antidote“

Португалската готик метъл институция MOONSPELL ще отпразнува 20-годишнината от излизането на албума „The Antidote“ със специално преиздание, което ще се появи на пазара на 29-и септември под шапката на Napalm Records. Изданието ще се разпространява на CD диджипак, винил в различни разновидности и специален Deluxe Earbook (ограничен тираж) и може да бъде поръчано тук.

„Красотата на ужаса, ужасът на красотата.“

Първоначално издаден под шапката на Century Media през 2003 г, „The Antidote“ е още една от дългосвирещите творби на MOONSPELL, която се отклонява от модерния по това време симфоничен метъл. Това е запис, който се присмива на нежната сила на пауър метъла, която започна да трови сцената 20 години по-рано. Нещо, което отново не бе разбрано както от феновете, така и от медиите.

Това, обаче, не попречи на „The Antidote“ да изчерпа тиража си бързо-бързо и да се превърне в безсмъртна класика. За подобаващото отбелязване на двете десетиления от появата му, албумът ще бъде преиздаден от Napalm Records на 29-и септември с любезното съдействие на Century Media. Точно 20 години след излизането му, MOONSPELL отново ще ви накарат да почувствате страх и уплаха с албум, вдъхновен от най-мрачните ни мечти и кръстопътища. Това е първичен, ритуален запис, лишен от изкуствената делова красота на това, в което се превърна готик метълът с течение на времето.

Творба, която ви плаши до смърт и ви обгръща с истината на мрака.

Това е албум, чието заглавие носи и книга на един от най-известните португалски писатели Jose Luis Peixoto и който създава препятствия по пътя ви и отваря дупки в съзнанието ви – произведение, което не е за хора със слаби сърца.

Сега ви се отваря втора възможност да се сдобиете с изданието и вкарате ужаса в себе си. Противоотровата е в чашата и може да я вземете… само ако се осмелите да го направите…

Съдържание:

1. In And Above Men
2. From Lowering Skies
3. Everything Invaded
4. The Southern Deathstyle
5. Antidote
6. Capricorn At Her Feet
7. Lunar Still
8. A Walk On The Darkside
9. Crystal Gazing
10. As We Eternally Sleep On It

  1. #1 написан от джезве с кокаляк (преди 11 месеца)

    Последният истински добър албум на Moonspell…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото