MIST OF MISERY издадоха новия си албум

Шведската симфонична/атмосферична блек метъл банда MIST OF MISERY днес пусна дългоочаквания си трети албум „Unalterable“ чрез Black Lion Records.​ Концепцията на записа всъщност е създадена още през 2014 година, когато музикантите пишат едноименния сингъл. Останалата част от песните са написани през 2017 и 2018 година. По това време е записан и самият албум. Съставът сподели, че творбата ще е по-различна от работа им досега. Песните са по-дълги, мрачни и атмосферични. Записът продължава около два часа, което го прави най-дългото издание на групата.
Заглавието „Unalterable“ се ползва в смисъл пътя на живота, неименим въпреки всичките ни усилия да обърнем неговия курс – как трябва да се примириш с това жалко съществуване до края на живота си.

 

  1. #1 написан от Elling (преди 2 години)

    Това ще се чуе напременно. Много ме радват старите неща на тия или тоя (то май си е едноличен проект с гост музиканти?), въпреки всичките им лигни и пози, дето ги направиха на Autumn Souls…

  2. #2 написан от Анонимен (преди 2 години)

    Да, доста ни изнервиха тогава , но не може да им се отрече, че са много добри музиканти. В момента с тях свирят част от музикантите от Vanhelga, а албумът е страхотен.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото