MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY се отлага за 2022 г.

Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, The Dead Daisies, Alestorm, Ross The Boss, Lacuna Coil, Freedom Call и Project Renegade потвърдиха участието си догодина

Заради продължаващата пандемия от COVID-19 се налага рок фестивалът в Долината на виното да бъде отложен за втори път. Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година.

От утре, 18 май (вторник), всеки закупил билет за фестивала ще може да го върне и да получи сумата си в пълен размер. Връщането на билетите ще бъде възможно в срок до 18-и юли 2021-а година.

„Направихме всичко по силите си фестивалът да се проведе и през тази година, но когато основни банди отлагат своите турнета, няма да е коректно към феновете да проведем издание без тях. Решението е трудно, но ние продължаваме да работим за пълноценно събитие, което българската рок публика заслужава. За пореден път искаме да благодарим на всички закупили билети, с което показват доверието си в нас. Ситуацията продължава да е трудна, но ние ще оставим всеки сам да избере дали да запази билета си или да го върне. Ще сме изключително благодарни на онези, които ще ни се доверят отново и няма да връщат билетите си“, споделят от Мидалидаре.

До момента потвърдените групи и дати за месец юли 2022 година са:

14 юли, четвъртък – Участниците са в процес на уточняване и препотвърждаване

15 юли, петък – Running Wild, Alestorm и Ross The Boss

16 юли, събота – Within Temptation, Lacuna Coil и Project Renegade

17 юли, неделя – Judas Priest и The Dead Daisies, Freedom Call

В следващите месеци ще бъдат обявявани още групи!

 

Билети:

Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.

Еднодневен билет за 14 юли – Участниците са в процес на уточняване и препотвърждаване – 60.00 лв.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв

Тридневен билет (петък-неделя) за фестивала – 120.00 лв

Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе)  и  Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley 

https://midalidarerock.bg

 1. #1 написан от Филипов (преди 2 години)

  Седмица преди това е Чехия пак с Джудас. Миналата година ги отмениха чак накрая, сега избързаха. Сега поради отпадането им ще се замисля за Челопеч.

  Дотогава след 2 седмици в с. Опанец. Афишът се попълва, има и нова сцена
  https://c.radikal.ru/c12/2105/d5/de73d15cca8d.jpg

 2. #2 написан от Rockfan (преди 2 години)

  Избирам тая новина произволно (щото мисля е ясно, че все по-малко ми пука за отменените концерти и разглезените примадони, които ги отменят). Та, някой в момента гледа ли Евровизия? Знам, че в сайт за метъл/рок музика подобен въпрос звучи кощунствено, ама хвърлете едно око. Препълнена зала. П-Р-Е-П-Ъ-Л-Н-Е-Н-А!!! И да’йба ма’а му да’йба, не мярнах нито един в публиката с маска.

  Пък, нека алчните г*зове, набедени/самопровъзгласили се за „рок/метъл-бунтари“ да продължават да се н*сират от страх пред „пандемията“ и да си отменят участията. Да продължават да се н*сират от страх и феновете им (много поздрави на пещерните протеи в сайта RockWe 😀 ! Ко прайти, ве, „пичове“- следите ли редовно новините и брифингите 😀 ?). Ей, ги- „скапаните“ попъри ходят, пеят и се забавляват, пък вий си стойте вкъщи, пазете се и следете инструкциите на Големия брат 😀 !

  • #3 написан от Tutur (преди 2 години)

   Ми те концертите в София почнаха преди 2 седмици, бях на два – никой не носи маска и никой не припада от това. Нещо много се вживяваш 😀

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото