METALLICA обявиха нов албум и ново видео

След успешния “ Hardwired … To Self-Destruct“ от 2016-та американските метъл легенди METALLICA обявиха нов албум, както и споделиха чисто ново видео към песента Lux Aeterna.

Албумът ще се казва „72 seasons “ и ще бъде съставен от 12 парчета с обща продължителност от 77 минути.

Продуциран е от Greg Fidelman, James Hetfield и Lars Ulrich и трябва да излезе на 14-ти април 2023 г.

James Hetfield казва следното:

„72 seasons“ е базиран върху концепцията, че нашите родители са ни казали „кои сме всъщност“ – непрекъснатото изучаване на тези основни вярвания и как те влияят на възприятието за света днес .

Голяма част от нашия опит в зряла възраст е възстановка или реакция на тези преживявания от детството. Затворници на детството или освобождаване от тези епохи на връзките, които носим“ .

Заедно с новия албум, Metallica обявиха и световно турне. То е озаглавено M72 и ще премине през 2023-та и 2024-та година. Обиколката включва два концерта във всеки град, но групата е измислила да ги превърне в No Repeat Weekend, тоест това ще са два последователни концерта в един и същи град, но с напълно различни сетлисти и подгряващи състави. Турнето започва в Амстердам през месец април, преди поредица от концерти в Америка. M72 ще се отличава с впечатляващ сценичен дизайн, с двудневни пасове и такива за цялото турне, както и с билети с отстъпка за фенове под 16 години. Двудневните билети ще бъдат пуснати в продажба в петък, 2-ри декември, заедно с предварителната поръчка на 72 Seasons на винил и CD.

Част от приходите за всеки продаден билет ще отидат за фондацията на групата All Within My Hands (AWMH), основана през 2017 г. Усилията на AWMH са фокусирани върху подпомагането и обогатяването на живота на общностите, които подкрепят Metallica.

ТРАКЛИСТ:

 1. 72 Seasons
 2. Shadows Follow
 3. Screaming Suicide
 4. Sleepwalk My Life Away
 5. You Must Burn!
 6. Lux Æterna
 7. Crown of Barbed Wire
 8. Chasing Light
 9. If Darkness Had a Son
 10. Too Far Gone?
 11. Room of Mirrors
 12. Inamorata
 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото