METAL HANGAR 18 вече и в хартиен формат

ЧЕСТИТ 1ви АПРИЛ !!!

Разбира се, това беше шега – без никакви лоши чувства към никого. Дори напротив. Искахме феновете да се замислят за това, че изобщо не е лесно да се издава списание за метъл, особено в тeзи трудни времена. През годините наистина се появяваха, но и изчезваха различни проекти, а сега за жалост, е на път да се пречупи и последният и най-стабилен стожер в тая сфера – ПРО-РОК.

от екипа на Metal Hangar 18

METAL HANGAR 18, брой 1 май 2015В ерата на отворена и свирепа пазарна конкуренция моментът не бива да бъде изпускан. След като преди броени дни колегите от ПРО-РОК изненадващо обявиха, че е възможно да спрат издаването на списанието на хартиен носител, ние от Metal Hangar 18 направихме стъпка напред в правилната посока. Благодарение на група ентусиасти, които предложиха своята безрезервна помощ, ние ще имаме възможността да ви предоставим нашите новини, материали, ревюта и репортажи и на хартиен носител. Очаквайте първия брой на нашето списание в началото на месец май.
Идеята се зароди преди време, след спирането на друго българско месечно издание, което въпреки сериозното си име и световни традиции не успя да обедини почитателите на тежката музика у нас и да задържи интереса им, и не след дълго безмълвно изчезна от хоризонта. След внимателно обмисляне, преценявайки, че в България няма да остане нито една физическа форма на метъл медия, ние сме готови да се опитаме да запазим метъла жив и на това поприще.
С гордост ви представяме  луксозното, гланцирано списание METAL HANGAR 18. Дебютният брой ще съдържа 42 страници посветени на любимата ни музика. В него ще намерите много неиздавани материали, както и три интервюта с някои от големите имена на метъл сцената. Бонус материал ще бъде и 4-страничния плакат на VOIVOD. Вижте все още недовършения проект на корицата. Очаквайте пълна информация в най-скоро време.

Вашите коментари, препоръки и отзиви ще бъдат ценни за нас, не ни жалете.

Разбира се, няма да изоставим и сайта. Като и на двете места ще се стараем да запазим стила си и да останем верни на мотото ни:
От фенове – за фенове!

 1. #1 написан от The Devastator (преди 5 години)

  Браво, страхотна новина! Бъдете оригинални, Про-Рок се изтъркаха, с техните дървени философи и изпаднали нещастници като Стифф „Ушите“.

 2. #2 написан от Bakata (преди 5 години)

  Браво! Желая ви успех, понеже това наистина е задача нелека. Поздравления и за плакатите, лично мисля, че Про-Рок изгубиха доста клиенти точно с тва, че си спряха тая опция. Лапетата масово си взимат списанието заради постерите. Винаги е било така. И ние навремето бяхме така. Късмет!

 3. #3 написан от Moonchild (преди 5 години)

  Интересно решение за дата, на която да публикувате подобна новина 😉

  • #4 написан от ArthurDent (преди 5 години)

   Да, прав си, че стана добро съвпадение (и всеки, който иска може да го приема за майтап). Но ни трябваха няколко дни за да се реорганизираме след новината на Про-рок и гледахме възможно най-бързо да уведомим феновете и да видим обратната реакция, за да може в началото на май да сме готови.

 4. #5 написан от dimitresko (преди 5 години)

  Добра новина е. Ако Про-рок изчезне на физически носител това ще е края на метъл пресата в България. Дано вие да останете верни на себе си. И да съгласен съм, че плакатите с аот решаващо значение.

 5. #6 написан от Анонимен (преди 5 години)

  Успех,приятели ! Плакатите са голям плюс, със сигурност.И се надявам списанието да обръща внимание и на по-ъндърграунд групите.
  Късмет и чакаме с нетърпение !

 6. #7 написан от Д. Хук (преди 5 години)

  Добре, че се опитвате допълнително да преебете и без това изпадналите в затруднение Про-рок.
  Това беше сарказъм, ако не сте схванали, да ви ева.

  • #8 написан от ArthurDent (преди 5 години)

   Ти, ако си толкова ревностен защитник на Про-рок, следиш ли го(купуваш ли го) редовно и четеш ли го. Защото, ако го правиш, няма как да не знаеш, че с тях си сътрудничим редовно и често. Както и правим съвместни неща. Така че обвинението ти е безпочвено.
   А да – прочети отново началото на новината 😉

   • #9 написан от Д. Хук (преди 5 години)

    Знам, че си сътрудничите. Точно и затова се вбесих още повече. Действах импулсивно, признавам си иподнасям извинения. Без лоши чувства ;). А пък явно и заради афекта се хванах на шегата кат’ шаран ;). Поздрави!

 7. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 8. Коментари за тази публикация
В началото