Metal Force празнуват рожден ден

Metal Force HMC отбелязва деветата си годишнина от учредването си в къмпинг „Стринава„, общ. Дряново на 28 и 29 август 2020 г. Поради световната пандемия, обявеният от метъл клуба традиционен Running Free Festival се мести за 2021 г.

Metal Force HMC има честта да Ви покани на ежегодната сбирка по случай рождения ден на клуба. Събитието ще се проведе на 28 и 29 август 2020 в къмпинг „Стринава“, общ. Дряново.

Програмата ще бъде наситена с караоке, видеоклипове и специален подбор на музика от Bläsphemer Panzer и Tedö Törmentör!

Барът и кухнята ще предлагат разнообразие от храни и напитки, приготвени специално за Вас на приятелски цени, а в събота ще бъде изядена и поредната торта!

В къмпинга ще можете да наемете легло (ограничени места), паркирате, опънете палатка, чувал и шалте.

Всички членове и метални приятели от целия свят са добре дошли!

За провеждането на събитието ще бъдат взети мерки за безопасността на вашето здраве, като ще получите инструктаж на входа.

Вход: 20 лв (с включен 15 лв куверт/консумация)

Къмпинг „Стринава“ се намира в близост до гр. Дряново по пътя за Дряновския манастир.

В непосредствена близост е разположена и китната хижа „Бачо Киро“, която разполага с леглова база.
За резервации в хижата: +359 88 227 3735 Жени Станчева (делничен ден между 09:00 – 17:00)

С влак: в непосредствена близост се намира жп спирка „Бачо Киро“. Има редовни влакове от Г. Оряховица (В. Търново) и от гара Тулово. https://razpisanie.bdz.bg/bg

С автобус: Автобусите между Габрово и В.Търново спират на отбивката за Дряновския манастир и са с редовно разписание. (Разписание на автобусите, заминаващи от Автогара Велико Търново – Запад за Габрово: 07:30, 09:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:30, 18:00, 19:15)

Карта

Ограничен пропуск.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото