MEGADETH с Á Tout le Monde бира

MEGADETH_beerСлед като буквално разтърсиха феновете си в София и по света, от MEGADETH пак имат с какво ново да се похвалят!

Както в последно време е модерно, много групи правят своя бира, така и MEGADETH ще участват в пивоманията. В случая  бирата „Á Tout le Monde“ ще носи името на едноименното парче от албума „Youthanasia“ (1994). Новото пиво ще бъде в белгийски стил Saison Ale с 4,5% Алк. От групата споделят, че ще се работи с пивоварната Unibroue, за да се получи една страхотна бира, която да спечели фенските сърца (гърла).

Бирата вече си има и сайт, в който е съобщено, че фронтменът на групата Dave Mustaine се готви да пусне ексклузивно MEGADETH бира в търговската мрежа, заедно със Craft Brewery, Unibroue. Пивоварната е сред най-високо наградените в Северна Америка. Бирите ѝ са спечелили над 296 международни медала до момента. Пригответе се за едно Á Tout le Monde“ в белгийски стил Saison Ale направено в Квебек и я очаквайте скоро близо до вас.

À TOUT LE MONDE идва, дано дойде и в България! 🙂

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото