MEGADETH – и нека подготовката започне сега…

Посрещаме студеното и мъгливо утро с едни не толкова неочаквани новини – MEGADETH дават началото на репетициите си за дългоочакваното европейско турне, в което те ще поделят сцената с FIVE FINGER DEATH PUNCH.1-8A

На официалния сайт на MEGADETH можем да видим няколко кадъра от студиото, където бандата започва своята подготовка. Това, за феновете на траш легендите, е един момент, който може да накара тялото ти да настръхне и да ти даде тласък за деня, който дори и сутрешното кафе не може.

Въпреки всички трудности, през които премина Dave Mustaine последните месеци от май 2019-та насам, го виждаме отново стъпил на крака, готов да продължи и стиснал здраво музиката, която обича.

Остава малко повече от месец до разтърсващото събитие у нас, а билетите за него са на ръба да бъдат разпродадени. Нямаме друг избор, освен да тръпнем в очакване за това какво са ни приготвили, но едно знаем със сигурност – турнето ще се състои от едни от най-мощните и емоционални изпълнения на MEGADETH.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото