MATT HEAFY (TRIVIUM) със здравословни проблеми, прекъсва турнето

Matt Heafy / Sofia Rocks 2012

Много след като Trivium редуцираха състава си и продължиха турнето си с тур-барабанист, техникът им Mathew Madiro, от лагера обявиха, че са принудени да прекратят пътуването и концертите.

Фронтменът Matt Heafy заяви, че е дал всичко от себе си на шоуто в Rock On The Range в Колъмбъс, но гласът му го е предал някрая. По съвет на доктор, Matt ще трябва да си вземе почивка за две седмици – преди изобщо да продължи да пее. До сега му се е налагало да отменя концерт само веднъж, но в случая турнето се прекъсва за известно време, като този път няма да му е нужен само един ден, за да събере наново сили.

Вокалистът се извини на ощетените фенове и обеща да даде максимума, за да успее да се възстанови, за да довърши американското турне и да продължи в Европа.

По повод промените в групата обаче все още няма официален заместник. Любопитно е да споменем, че под публикация на вече бившия барабанист Nick, друг бивш член на Trivium даде повод за подшушквани предположения на мнозина. Travis Smith, който стоеше зад касите преди Nick, заяви, че е свободен и готов да се завърне в метъла, било то като намек или не.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото