MASTER сключиха нов договор; издават нов албум

5AAAA102-master-death-metal-legends-sign-to-transcending-obscurity-records-new-album-details-revealed-image

 Легендарната дет метъл група MASTER подписа с лейбъла Transcending Obscurity Records за издаването на следващия си студиен албум, озаглавен „Vindictive Miscreant“, който по план трябва да излезе тази година. Лидерът на бандата Paul Speckmann сподели, че лейбълът му е бил препоръчан от Rogga Johansson (PAGANIZER). От Transcending Obscurity Records пишат:

MASTER са едни от първите застъпници на дет метъла и истински легенди в жанра. Изключително е, когато имаме възможност да работим с група от тяхната репутацията. Можем само да бъдем благодарни, че ни бе предоставен този шанс да си партнираме с тях през следващата една година, ако не и повече. Следващият албум на бандата, „Vindictive Miscreant“, не само ще достави удоволствие на старите фенове, но ще сближи и много нови слушатели. Това е най-добрият албум на MASTER от години.

По-долу може да разгледате списъка с песни и обложката на предстоящото творение на Господаря:

01. Vindictive Miscreantmastercdmarch
02. Actions Speak Louder Than Words
03. Replaced
04. The Inner Strength Of The Demon
05. The Book
06. Engulfed In Paranoia
07. The Impossible Of Dreams
08. Stand Up And Be Counted

MASTER са:

Paul Speckmann – вокали, бас
Zdenek Pradlovsky – барабани
Aleš Nejezchleba – китари

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото