Marcos Rodriguez напусна RAGE

Китаристът на германските метъл легенди RAGE Marcos Rodriguez е напуснал групата. Това стана ясно от съобщение във фейсбук страницата на бандата, публикувано от лидера Peavy Wagner. Ето какво споделя още той:

„Здравейте, Rageheads,

В лагера на бандата настъпиха някои промени, с които искам да ви запозная. Нашият приятел и китарист Marcos Rodriguez повече няма да свири с нас. Лични причини го принуждават да прекрати участието си в групата. Разделяме се с него без лоши чувства и причини, той остава наш приятел и със сигурност ще продължим да правим музика, дори и без да я изпълняваме на сцената заедно. Приемам неговото решение и това развитие на нещата и му желая всичко най-хубаво, както пожелавам и на моите приятели и всички свързани по някакъв начин с RAGE.

В същото време продължавам да планирам бъдещето на групата. В момента обмислям да разширя състава до  4-членен с двама китаристи. Идеята ми е да направя перфектния състав за музиката, която свирехме през 90-те, но с по-добро и модерно звучене. Работим здраво, за да достигнем това ново равнище и съвсем скоро ще ви представим обновеният вид на метъл институцията RAGE!

Следете за още новини около нас, бъдете здрави, за да можем да се наслаждаваме отново на любимата си музика и песни в момента, в който кризата около корона вируса бъде овладяна…

Ваш Метъл брат… Peavy“ 

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    Уникални са на живо….А чичо Бик как не разруши сцената….ще пукна…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото