MANOWAR няма да свирят в България на 4 юли

Вчера следобяд MANOWAR обявиха на официалната си фейсбук страница, че концертът им в България, предвиден за 04 юли, в Пловдив, няма да се състои. Причината, изтъкната от групата, е че местният промоутър не е изпълнил договореностите и това е довело до въпросното решение.
Групата се извинява на феновете и им обещава да се завърне в любимата им България възможно най-скоро. Като знак  на любов и уважение Joey и компания ще посветят песен на България в следващия си албум – „The Sword Of Spartacus“.

Изчаквайки развоя на събитията, ние получихме и официалната позиция на Fest team, която можете да видите по-долу:

Здравейте, приятели!

Много бихме искали да Ви дадем конкретни отговори във връзка с последното скандално изявление на Manowar на тяхната Facebook страница, но, за съжаление, ние нямаме такива.

Изненадващата информация, която статусът на групата съдържа, е последната, с която и екипът на Fest Team разполага. Научихме я по същия начин, по който и Вие – от социалната мрежа. Опитите ни да се свържем с представители на мениджмънта на Manowar до момента са безуспешни, но ние продължаваме да ги търсим, за да получим нужните отговори.

Въпреки предизвикателствата, които развлекателната индустрия среща в последно време, ние сме спокойни, защото екипът на Fest Team е направил всичко в своите възможности и планове, за да изпълни адекватно ангажиментите си на промоутър на концерта на Manowar в България.

Абсолютно нищо в комуникацията ни с тях досега не подсказваше за последното шокиращо развитие на партньорските ни отношения.

Искаме да Ви успокоим, че каквото и да става, екипът ни ще работи в полза на феновете на Manowar у нас. Ще търсим както своите, така и Вашите права, дори и концертът да не се състои. При всички положения, ако такъв няма, ние, като организатор, ще възстановим средствата за закупените билети в разумен срок.

Ще Ви държим в течение!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото