LORDS представят нов албум

Метъл проекта LordS представя албумът си, „В един странен свят“. Музиката на осемте парчета е композирана от Петър Кръстев.

Песните са на български език, a текстовете са написани от Снежана  Кръстева. Стилът се дефинира като, Heavy Metal. Преобладава тежкият китарен звук, с много клавирни акценти.

Проектът се заражда в началото на 2022 година, като идеята за албума и голяма част от песните са написани още по време на стария проект на Петър Кръстев Mr.Pertrubat.

Датата пети декември, на която излиза албума, не е случайна, на тази дата е родена Снежана Кръстева.

В един странен свят„, със „Повелители“ започва едно бурно плаване. Една драматична поредица от епични моменти, на робство, бури и страст. Приключение за безкрайното проклятие на самотното сърце.

То ни отвежда до „Портал към Вечността“. Той отваря врати, за да зърнем, едно плашещо създание, попаднало в капана на Алчността, която се превръща в неговия убиец.

И вървейки по пътя „В един странен свят“, стигаме до кръстопътя на надеждите,  до „Гласът на Вятъра“. Този Обречен Старец, разгневен скитник, който гледа с почуда света от високо и се моли за Хармония на Земята.

Но може би „В утрешния ден“ светът ще бъде по – различен ?

Достигаме до тайната и невидима „Вълшебна граница“. Граница за истината, коя е универсалната, има ли обща истина, или всеки сам решава ?

Или може би ти би повярвал в „Коледна Магия“. В бялата приказка за Коледното Чудо. „И като в сън“ тя те подканва да се предадеш на Щастието и Любовта ???

Слушайте в SpotiFy, SoundCloud, Bandcamp, Youtube и др.

  1. #1 написан от някой (преди 1 месец)

    Наемете си си жив барабанист! Не се слуша с тези изкуствени барабани

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото