Стъпка напред

В навечерието на празничните дни сливнишката пънк-рок банда ЛЕТЦИТЕ ще разбие малката зала на Мисктейп, с новия си албум „Стъпка напред”. Следвайки силното представяне на видеото им към сингъла „Това съм аз” в НДК, бандата обещава още по-силно избухване в компанията на емблематичните DOCTORS GOGO BAND. Датата е  25-ти април, мястото – Микстейп 5. Групата ще направи и промоционален концерт в Благоевград на 27 – ми април в клуб Stage bar, заедно с техните приятели от група ПЪРЗАЛКА.
„Стъпка напред” е вторият авторски албум на ЛЕТЦИТЕ и е издаван и разпространяван от сръбския лейбъл „RNR Records”. Албумът ще съдържа 10 авторски парчета на български език, върху които момчетата работят през последната година. Настъпването към сръбската пънк сцена е не само „сбъдната мечта” за групата и феновете, но и заслужено признание за творчеството на ЛЕТЦИТЕ, защото (по думите на Васко Громков) „неподправеният им и брилянтен пънк-рок е изключително близък на това, което се котира в Сърбия по клубове, зали и фестивали”.

Създадена през 2011 година в Сливница, бандата има зад себе си два авторски албума, множество концерти в страната, както и участия в родните радиа и телевизии. С издаването на „Стъпка напред” този Великден, на ЛЕТЦИТЕ им предстои един силно ангажиран фестивален сезон, с участия в страната и в чужбина.

Събития:

https://www.facebook.com/events/602140933621432/

https://www.facebook.com/events/831025620590824/