LEPROUS с промяна в състава и нов сингъл ‘From The Flame’ на 16-ти юни

Leprous Миналата седмица прог експериментаторите LEPROUS обявиха няколко промени в състава си. Дългогодишният китарист на групата Øystein Landsverk напуска за да се отдаде на кариерата и семейството си. Според публикуваното съобщение на страницата на LEPROUS, това е едно доста отлагано решение, поради честите отсъствия на китариста по време на изпълнението на проектите на групата от 2015-та година насам. В обръщение към феновете, останалите членове на LEPROUS споделят, че Øystein Landsverk вече им липсва като близък съратник на групата, истински приятел, компютърен гуру и като цяло хубавата атмосфера, която създава с чувството си за хумор.

Заместникът на Øystein Landsverk, вече постоянен член на LEPROUS е Robin Ognedal, лайв китарист на групата, както и на Ihsahn от 2016-та година, който от тази година вече не само ще свири на концертите на LEPROUS, но вече участва и в записите на новия албум „Malina“.

Последната смяна в състава не е неочаквана, Simen Børven е вече официално постоянен член на групата. След поредица от смени на бас китарист през периода 2010-та до 2015-та година, Simen Børven е настоящият избранник, след като вече участва в създаването на последните два албума на групата, както и в настоящите записи на новия албум на LEPROUS.

След обявените промени в състава си, групата обяви и дата на издаване на първия сингъл ‘From The Flame’ от новия си албум „Malina“. Към новата песен ще има и видео, което също ще излезе на 16-ти юни, този петък.

 Повече информация и новини от групата можете да намерите на фейсбук страницата на LEPROUS.
Leprous1
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото