Легендите AC/DC пред отказване?

Malcolm Young на турнето Black Ice

Malcolm Young на турнето Black Ice

По непотвърдени слухове AC/DC може да бъдат принудени да прекратят бляскавата си кариера, въпреки предвидените планове за нов албум и турне, които да ознаменуват 40-годишната история на бандата. Според Peter Ford, кореспондент на австралийското радио 3AW, Malcolm Young е получил удар преди няколко седмици, който е довел до образуване на тромб в мозъка. При репетициите в началото на април, когато AC/DC е трябвало да започнат работа по новия албум, ритъм-китаристът е установил, че не може да свири както преди, като се предполага, че причината е в споменатия кръвен съсирек.
Пак според Peter Ford бандата има пакт, според който, ако някой от членовете напусне, тя преустановява дейността си. Нищо официално не е съобщено от лагера на австралийската петорка, като се очаква на пресконференция утре, 16 април, да бъде обявен края на една от най-великите групи в рока.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото