Днес във „ФРАКТУРА“ гледайте Guns N Roses, Slipknot, Ulver и още…

Fraktura14.02На 14 февруари (Диема ТВ, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на ENTER SHIKARI, RAGE, THE NEW BLACK и SEVI.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат Dizzy Reed от GUNS‘N’ROSES и родната банда NAMELESS DAY RITUAL. Ще бъде излъчен концерт на ULVER и ще си припомним какви истории разказaха SLIPKNOT за феновете си. Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно с AC/DC, SEPULTURA ще правят кавър на MOTORHEAD, класическата песен ще бъде нa PARADISE LOST, a в рубриката “Archive” ще си припомним кадри от гостуването на WHITESNAKE в Каварна. Клипове и концертни песни на QUEENSRYCHE, PERIPHERY, STICK TO YOUR GUNS и AVATARIUM също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото