LAST HOPE, SMUT, THE BRIDGE и THEM FREQUENCIES с общ концерт

На 19 април в клуб 8 Ball ще се състои съвместен концерт на групите Last Hope, Smut (Македония), The Bridge (Сърбия) и Them Frequencies. Тук може да гледате промо клипа за събитието, както и в публикацията по-долу.

Видеото е дело на Стоимен Стоянов, който е работил по специалните ефекти на филми като ‘Конан варварина’ и ‘Непобедимите 2’, редица трейлъри за концерти, както по клипа на BRIGHT SIGHT за “Следи”.

MUSIC VAULT и I HATE MONDAYS RADIO събират на едно място водещите хардкор групи от България, Македония и Сърбия на една сцена за първи път от доста време насам. Шоуто ще бъде открито от Them Frequencies, чийто дебютен албум от началото на тази година The Great Wave-Off е едно от най-интересните неща, появявали се на българската сцена напоследък.

Билети за концерта ще се продават само на място на 19 април в клуб 8 Ball (намиращ се в безистена на ул. “Цар Самуил” 50).

Вратите отварят в 20,00 ч., а групите ще започнат да свирят в 21,00 ч.

За повече информация:

Събитието във Facebook:

LAST HOPE

SMUT

THE BRIDGE

THEM FREQUENCIES

MUSIC VAULT

I HATE MONDAYS RADIO

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото