LACUNA COIL представят „Black Anima“

lacuna-coil

Италианските метъл ветерани LACUNA COIL ще издадат новия си албум, озаглавен „Black Anima“, на 11 октомври чрез Century Media Records. Вокалистката Cristina Scabbia коментира:

Черна душа е всеки един от нас. Това сме аз и ти, това е всичко, което крием и яростно разкриваме пред свят, който е наполовина заспал. Това е замъгленото огледало, в което се взираме в търсене на истината. Това е саможертва и болка, това е справедливост и страх, това е ярост и отмъщение, това е минало и бъдеще… Човешките същества във великолепието на смущаващата неяснота. Черното ядро, което балансира всичко това… тъй като без мрака светлината няма да съществува. Ние с гордост ви представяме нашата нова работа и нямаме търпение да ви приветстваме в нашите обятия. Ние сме Душата.

Още миналия март Scabbia сподели, че следващият албум на LACUNA COIL ще бъде тежък и мрачен. Нейните коментари отразяват тези, направени преди две години, когато тя каза, че предстоящият диск на LACUNA COIL ще поеме по-агресивна музикална посока, какъвто беше случаят с издадения през 2016 година „Delirium“.

FB_IMG_1562604316995

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото