KREATOR се отчитат с видеоклип

Траш метъл титаните KREATOR представиха чисто нов видеоклип. Той е към парчето “Conquer And Destroy” и може да го гледате по-долу. Композицията е част от най-новия албум на бандата „Hate Über Alles“, който излезе миналата година. Кадрите са заснети на 4-и март пред 6000 екзалтирани фена в духовния дом на музикантите – Есен. Това много специално шоу в „Grugahalle“ не само представя пред публиката завладяващ списък от любими химни и вратотрошачки, но и показва висококласна продукция, превръщайки събитието в незабравимо преживяване за всеки присъствал. От откриващата “Hate Über Alles” до финалната “Pleasure To Kill” изпълненията предизвикват множество мош питове и вдигнати ръце. По отношение на клипа Chris Schwarz е заснел кадрите, а пост-продукцията е на Isaac Reeder.

В момента KREATOR са на обиколка в Северна Америка заедно със SEPULTURA, DEATH ANGEL и SPIRITWORLD. Напомняме ви, че на 29-и юни групата ще свири в столицата заедно с AMON AMARTH и BLEED FROM WITHIN.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото